Újkor.hu - A velünk élő történelem" portál

2017.10.13 14:42
"Kedves Kollégák!

Az "Újkor.hu - A velünk élő történelem" portál [https://www.facebook.com/ujkor.hu/] idén szeptemberben elindította az "Oktatás" rovatát [http://ujkor.hu/rovat/oktatas].
 
A rovat a formálódó koncepció szerint az általános iskolától az egyetemig igyekszik bemutatni a nagyközönségnek a történelemoktatás magyarországi és határon túli helyzetét. A rovat vezetőjeként olyan szerzőket (tanárokat, oktatókat és hallgatókat) keresek, akik szívesen közzé tennének probléma-centrikus írásokat, beszámolnának az ország tanárképző központjaiban és tudományos műhelyeiben zajló munkáról, valamint az oktatáshoz kapcsolódó rendezvényekről, versenyekről, vitákról, kiadványokról, kiállításokról stb., de fórumot biztosítunk a hasznos ötleteknek, tansegédleteknek is.

Mivel az "Újkor.hu – A velünk élő történelem" a Magyar Tudományos Művek Tárában jegyzett, hivatkozható ismeretterjesztő online folyóirat, ezért a különböző porfóliókban (szakzárás, pedagógus minősítési eljárás stb.) hivatkozhatóak az itt megjelentetett cikkek.

A leendő szerzők jelentkezését és a felmerülő kérdéseket a feketebalint28@gmail.com címen várom!


A cikkek terjedelme és műfaja viszonylag kötetlen, a szerzőknek szóló információkat itt olvashatja: http://ujkor.hu/szerzoknek-2.